Uncategorized

Approaching the Bizarre – Xρύσα Τέλιου

Approaching the Bizarre

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου εγκαινιάζεται στις 8.00μ.μ. η πρώτη ατομική έκθεση κολλάζ της Χρύσας Τέλιoυ με τίτλο ‘’Approaching the Bizarre’’.

Όλα της τα έργα είναι ασπρόμαυρες δημιουργίες, προσδίδοντας κατά αυτόν τον τρόπο μια νουάρ, δραματική χροιά στα μηνύματα τα οποία η ίδια θέλει να περάσει, καθώς θίγει θέματα που αφορούν τις σύγχρονες κοινωνικοπολιτικές συνθήκες, την καταπίεση αλλά και τους προβληματισμούς που γεννιούνται μέσα σε αυτές, με αναφορές, φυσικά, στο αιώνιο παράδοξο του θανάτου και του έρωτα. Εμπνευσμένη από τις αρχές του σουρεαλισμού και του ντανταϊσμού, τα εικαστικά σύνολά της μοιάζουν με γρίφους προς επίλυση, όντας γκροτέσκα και μυστήρια.

Xρύσα Τέλιου

Η Χρύσα Τέλιου ασχολείται με το κολλάζ εδώ και 10 περίπου χρόνια. Έχει εκθέσει τα έργα της σε ομαδικές εκθέσεις σε χώρους στην Αθήνα, σε πέντε Applied Arts Festival της σχολής Ορνεράκη, σε πέντε φεστιβάλ AthensCon καθώς και στο Λονδίνο στο LondonCon, τον Νοέμβρη του 2021. Το 2022 ένα κολλάζ της επιλέχθηκε να εκτεθεί στην John B.Aird Gallery στον Καναδά. Στην γκαλερί Art Zone 42 πραγματοποιεί την πρώτη ατομική της παρουσίαση.